ESTA VIDA SÃO DOIS DIAS (CULINÁRIA)
PASTA WITH ANCHOVIES, CURRANTS, FENNEL AND PINE NUTS
"Chef Sal Passalacqua of Dimaio Cucina in Berkeley Heights, New Jersey, writes:
"My father's family is from Sicily and I spent my teenage years there, so that's
where a lot of my culinary influences come from. At first glance, Sicilian cooking
seems very simple, but that simplicity depends on using the freshest ingredients
and often the combination of sweet and tart flavors.
The anchovy pasta is a perfect example."
A Formiga Bargante é doida por pasta. Doida, doida, doida !
Depois de experimentarem, não se esqueçam de "botar" comentário na caixinha que existe para o efeito, no blogue.
Vamos lá comunicar, pessoal !
"My father's family is from Sicily and I spent my teenage years there, so that's
where a lot of my culinary influences come from. At first glance, Sicilian cooking
seems very simple, but that simplicity depends on using the freshest ingredients
and often the combination of sweet and tart flavors.
The anchovy pasta is a perfect example."
A Formiga Bargante é doida por pasta. Doida, doida, doida !
Depois de experimentarem, não se esqueçam de "botar" comentário na caixinha que existe para o efeito, no blogue.
Vamos lá comunicar, pessoal !
Sem comentários:
Enviar um comentário